Verkkouutiset

Kansanedustaja Tiina Elovaara US:lle: Harkitsen politiikan jättämistä kokonaan jos Jussi Halla-aho valitaan

Tiina Elovaaralle Jussi Halla-aho on liian yksipuolinen ehdokas.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten kansanedustaja Tiina Elovaara odottaa puolueen uuden puheenjohtajan valintaa ristiriitaisissa ja haikeissa tunnelmissa. Väistyvä puheenjohtaja Timo Soini on ollut Elovaaralle merkittävä henkilö.

Elovaara toteaa Uudelle Suomelle, että harkitsee jopa politiikan jättämistä kokonaan jos Jussi Halla-aho voittaa puheenjohtajavaalin. Elovaaran mielestä Halla-aho on liiaksi yhden teeman mies, joka on pitänyt maahanmuuttoa liikaa esillä.

Elovaaralle itselleen tärkeitä teemoja ovat muun muassa tasa-arvokysymykset. Niihin Halla-aho ei ole toistaiseksi antanut vastauksia. Perussuomalaisissa on Elovaaran mukaan paljon ihmisiä, joiden mielestä keskustelu keskittyy liiaksi maahanmuuttoon.

Halla-ahon valinta olisi tapahtuessaan Elovaaralle suuri harkinnan paikka. Puolueesta toiseen loikkaaminen ei ole nuoren kansanedustajan mukaan vaihtoehto.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)