Venäläisministeri kertoo Venäjän diplomatiasta: ”Teräsnyrkki silkkihansikkaassa”

Venäjän varapääministeri Dmitri Rogozin onnitteli Venäjän ulkoministeriötä twitterissä.

“Meidän diplomatiamme on teräsnyrkki silkkihansikkaassa”, Venäjän avaruus- ja puolustusteollisuudesta vastaava varapääministeri Dmitri Rogozin tviittaa.

Venäjällä vietetään keskiviikkona diplomaattien päivää ja tviitti on osoitettu Venäjän ulkoministeriölle. Rogozin liitti siihen kuvan itsestään ja Venäjän ulkoministeri Sergei Lavrovista.

Toisessa tviitissä Rogozin onnittelee ”Lavrovia, veteraaneja ja Venäjän ulkoministeriön henkilökuntaa”.

Rogozin tunnetaan toisinaan erikoisiksi äityvistä tviiteistään.

Kun Ruotsi voitti Venäjän viime euroviisuissa, tviittasi ministeri: ”Venäjä ei uhkaa länttä. Lännen perustukset romahtavat ISIS:n ja homojen hyökkäyksen seurauksena”.

Rogozin on myös uhkaillut Naton Brysselin päämajaa venäläisillä pitkän matkan Topol-ohjuksilla ja kehottanut japanilaisia tappamaan itsensä.

Rogozin on todennut televisiohaastattelussa lännen Venäjä-pakotteita ja viisumikielloista, ”etteivät panssarivaunut tarvitse viisumeita”.

Viime aikoina Rogozinin kirjoittelu sosiaalisessa mediassa on keskittynyt Venäjän puolustus- ja avaruusteollisuuden kehumiseen ja Venäjän Syyrian sotilasoperaation kommentointiin. Lauantaina Rogozin tviittasi videon Venäjän Syyriaan siirtämistä kehittyneistä Su-35-hävittäjistä.

”Kehotamme teitä vilpittömästi olemaan ryttyilemättä tämän Syyrian taivaalla lentävän linnun kanssa”, Rogozin kirjoitti.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt