Verkkouutiset

Suomalainen avaruusmatkayhtiö aukeaa sijoittajille – mukana Saku Koivu ja Peter Vesterbacka

Suomalainen avaruusalan startup-yhtiö Cohu Experience kertoo aloittavansa kaupallisen astronauttiohjelman.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Cohu Experience aloittaa 2. helmikuuta rahoituskierroksen, johon myös suomalaisilla yksityisillä sijoittajilla on mahdollisuus osallistua.

– Satavuotisen itsenäisyytemme kunniaksi julkaistaan ensimmäinen suomalainen avaruusohjelma! Cohu Experience haluaa tarjota suomalaisille sijoittajille mahdollisuuden olla rakentamassa kansainvälisesti ainutlaatuista konseptia, kertoo Peter Vesterbacka yhtiön tiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Tiedotteen mukaan hän on mukana hankkeessa.

Yhtiö kertoo rakentaneen yhteistyössä NASAn astronauttien kouluttajien kanssa koulutusohjelman, jonka avulla ihmiset voivat kilpailla mahdollisuudesta päästä astronauttivalmennukseen ja sen päätteeksi avaruuslennolle.

Astronautiksi harjoittelu alkaa tiedotteen mukaan ilmaisella mobiilisovelluksella, jonka avulla ihmiset ympäri maailman voivat kehittää fyysisiä, henkisiä ja sosiaalisia taitojaan. Parhaiten pärjänneet pääsevät mukaan monikansallisesti televisioitavaan valmennukseen ja kilpailuun.  

Jääkiekkoilija Saku Koivu on tiedotteen mukaan yksi Cohu Experiencen sijoittajista.  

– Space Nation on enemmän kuin avaruusseikkailu: se yhdistää ihmiset kaikkialla maailmassa kehittämään itseään ja tavoittelemaan unelmiaan. Vahva bisnes- ja teknologiaosaaminen yhdistettynä positiiviseen arvomaailmaan on seuraava suomalainen menestysresepti, Koivu kehuu tiedotteessa.

Kerättävällä rahoituksella Cohu Experience kertoo viimeistelevänsä koulutussovelluksen lopullisen version, vauhdittaa globaalin tiimin kasvua, aloittaa ohjelman kuvaukset kolmella mantereella ja järjestää ensimmäisen avaruuslennon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)