Verkkouutiset

Sofia Vikman palkittiin nuorisomyönteisimpänä kansanedustajana

Kansanedustaja Sofia Vikman (kok.) palkittiin Suomen nuorisomyönteisimpänä kansanedustajana.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sofia Vikman on Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry:n Kultainen kypärä -pistepörssin mukaan tehnyt eniten töitä nuorten ja nuorisotyön hyväksi eduskunnassa. Allianssi on pisteyttänyt kansanedustajien nuorisomyönteiset teot kuluvalta vaalikaudelta.

Hän on tehnyt töitä erityisesti nuorten koulutukseen ja työllistymiseen liittyvien kysymysten parissa.

– Kansanedustajan vaikuttamistyöhön perustuva tunnustus nostaa esiin eduskunnan arkista puurtamista, joka ei yleensä näy raflaavissa otsikoissa. Tunnustus kannustaa jatkossakin tekemään töitä asialinjalla. Kansakunnan tulevaisuuden menestys riippuu aina korostetusti sen nuorista kansalaisista, ja siksi nuorison asiat ovat meidän kaikkien asioita, Vikman sanoo.

Eduskuntatyössään Vikman on pitänyt esillä muun muassa koulutuskysymyksiä, nuorten syrjäytymisen ennaltaehkäisyä ja työn ensisijaisuuden periaatteen edistämistä nuorten elämässä.

Vikman palkittiin Allianssin kevätkokouksessa vuosittain jaettavalla Kultaisella kypärällä tekemästään työstä nuorten hyväksi. Kultainen kypärä oli Vikmanin toinen tällä vaalikaudella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)