Verkkouutiset

Kansanedustaja osallistui myöhässä PS:n ryhmäkokoukseen – omat 20 olivat juuri lähteneet

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän jättävien määrä tulee yhä kasvamaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten puheenjohtajaehdokkaanakin viikonvaihteessa ollut kansanedustaja Veera Ruoho tuli tiistaina myöhässä eduskuntaryhmänsä kokoukseen. Ruoho oli ollut myöhästyneen toisen kokouksen seurauksena saunassa.

Yllätyksekseen tulija huomasi ryhmäkokouksesta puuttuvan parikymmentä ”soinilais-terholaista” kansanedustajaa. He olivat juuri poistuneet paikalta. Ruoholle selvisi tilanne vasta paikan päällä.

Kokouksessa puhetta johti Leena Meri. Ryhmäjohtaja Toimi Kankaanniemi istui kokoussalin takana. Syynä oli se, että Kankaanniemi oli hetkeä aiemmin pyytänyt ja saanut vapautuksen PS:n ryhmäjohtajan paikalta. Kankaanniemi sanoo harkitsevansa uuteen ryhmään liittymistä.

Uuden eduskuntaryhmän puheenjohtajan Simon Elon mukaan ryhmä kasvaa yhä ”todennäköisesti”.

Veera Ruoho aikoo itsekin liittyä uuteen eduskuntaryhmään.

– Pohdiskelen asiaa vielä vähän aikaa, mutta kyllä jokainen tietää mitkä minun ajatukseni ja kritiikkini ovat. Minä näen niin, että me vaikutamme hallituksessa ja me kaikki perussuomalaiset haluamme tiukempaa maahanmuuttopolitiikkaa, Veera Ruoho sanoo Verkkouutisille.

Hänen mukaansa hallitusasiassa tehtiin Jussi Halla-ahon johdolla virheitä, kun ei tajuttu, että Timo Soinin tulee pysyä ulkoministerinä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)