X
SULJE MAINOS
Antti Rinne (vas.) ja Veijo Baltzar vaalivideolla 2015. Youtube

Antti Rinne kehui Veijo Baltzaria 2015 vaalivideolla

SDP:n puheenjohtaja antoi tukea nyt vangitulle kulttuurineuvokselle.

Mediakohun kohteena oleva kulttuurineuvos Veijo Baltzar pyrki vuoden 2015 vaaleissa eduskuntaan SDP:n Uudenmaan listalta. Torstaina Baltzar vangittiin Helsingin käräjäoikeudessa todennäköisin syin epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta.

Veijo Baltzarin vaalimateriaalista on jäljellä muun muassa alla näkyvä video. Siinä Baltzarin nettisivujen mukaan ”viisi suurta” – Paavo Lipponen, Liisa Jaakonsaari, Ralf Friberg, Seela Sella ja Antti Rinne – tukevat Veijo Baltzarin matkaa eduskuntaan.

Monikulttuurinen yhteiskunta vaatii meitä kasvamaan asenteissa, ja kulttuuri ja luovuus ovat siinä keskeisimmässä asemassa. Sosialidemokraatit ovat aina olleet sivistys- ja kulttuuripuolue. Meille on etu, että näissä eduskuntavaaleissa meillä on riveissämme kulttuurin ja luovuuden moniottelija kulttuurineuvos, kirjailija, näytelmäkirjailija, runoilija, teatteriohjaaja, kuvataiteilija ja yhteiskunnallinen vaikuttaja Veijo Baltzar, joka nostaa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti arvokysymykset ja luovuuden esiin, Antti Rinne toteaa mainoksessa SDP:n puheenjohtajan kannustussanoinaan.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt