Kremliin laskeutui sotilashelikoptereita – huhut Putinin terveydentilasta kiihtyvät

Venäjän presidentin ympärillä vellovat huhut jatkavat kiihtymistään. Sosiaalisessa mediassa jaetaan videoita Kremlin ympärillä pyörivistä sotilashelikoptereista.

Internetissä kiertää videoita, joissa sotilashelikoptereita laskeutuu eri paikkoihin Kremlin liepeillä. 15min.lt-sivuston haastatteleman asiantuntijan mukaan muun muassa yksi presidentin koptereista oli laskeutunut Kremliin.

Saman kopterin kerrotaan laskeutuneen Venäjän turvallisuuspalvelun päämajan ja hätätilaministeriön kentälle. Lisäksi Moskovan taivaalla on nähty useita kuljetushelikoptereita ja joitakin sotilaskoptereita. Lentotoimintaa pidetään epätavallisena.

Venäjän presidentti Vladimir Putinin terveydentilasta on kiertänyt runsaasti huhuja viimeisen parin päivän ajan. Presidentti ei ole näyttäytynyt julkisuudessa ainakaan viikkoon ja hän perui hiljattain kaksi valtiotapaamista.

Putinin tiedottaja Dmitri Peskov totesi torstaina, että presidentti on kuitenkin terve ja voi hyvin.

Putin on perunut muun muassa Etelä-Ossetian kanssa tehtävän liittosopimuksen allekirjoitustilaisuuden, joka oli tarkoitus järjestää Venäjällä. Presidentti ei myöskään osallistunut turvallisuuspalvelu FSB:n kokoukseen.

Huhut ovat saaneet aikaan valtaisaa kiinnostusta presidentin terveyteen sosiaalisessa mediassa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt