Kokoomusnuoret arvostelevat kilpailukykypaketin jäädyttämistä

Suomen taloudellinen tila on kokoomusnuorten puheenjohtajan mukaan niin vakava, että viivyttelyyn ei ole aikaa. Uudistukset on vietävä läpi, jotta Suomen kilpailukyky saadaan kuntoon.

Kokoomusnuorten tuore puheenjohtaja Daniel Sazonov arvostelee pääministeri Juha Sipilän (kesk.) ilmoitusta kilpailukykypaketin jäädyttämisestä yhteiskuntasopimusneuvottelujen ajaksi. Vaaleilla valittujen päättäjien on hänen mukaansa kannettava vastuu Suomen talouden rakenteiden uudistamisesta.

– Pakkolakien jäädyttäminen antaa signaalin siitä, että hallitus on työmarkkinajärjestöjen talutusnuorassa. Neuvottelutulosta ei voida odottaa ikuisuuksiin, Sazonov sanoo tiedotteessaan.

Uudistuksia on hänen mukaansa vietävä määrätietoisesti eteenpäin. Pakkolakien pysäyttäminen voi tulla kysymykseen vasta, jos työmarkkinajärjestöt saavat aikaan riittävän kunnianhimoisen neuvottelutuloksen.

Kokoomusnuoret vaatii Sipilää osoittamaan johtajuutta työmarkkinajärjestöjen myötäilyn sijaan. Päätöksentekokyvyn puuttuminen ajaa heidän mukaansa Suomen syvemmälle suohon.

– Vatulointi saa riittää, Sazonov sanoo.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt