X
SULJE MAINOS
Petteri Orpo.

”Keskustelu osoitti, kenestä on pääministeriksi”

Kokoomuslaiset riemuitsevat Petteri Orpon suorituksesta vaalikeskustelussa.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo on mediassa arvioitu torstai-iltaisen Ylen suuren vaalikeskustelun menestyjäksi.

MTV:n Pöllöraati rankkasi Orpon vaalikeskustelun ykköseksi. Hänestä kommentoitiin muun muassa, että ”ainut keskustelija, jonka rauhallisuus ja maltti kesti koko keskustelun. Se oli paljon tässä tentissä, jota leimasi huutelu ja älämölö”.

Kansanedustaja Sari Sarkomaa (kok.) toteaa samaa Twitterissä.

– Keskustelu osoitti kenestä on pääministerin vaativaan tehtävään @PetteriOrpo⁩ @kokoomus puhui rauhallisesti kertoen ratkaisuja suomalaisten parhaaksi, Sari Sarkomaa twiittaa.

– @AnttiRinnepj⁩ huusi kaikkien päälle mutta hänellä ei ollut lopulta vastausta juuri mihinkään, Sarkomaa jatkaa.

Kokoomuksen varapuheenjohtaja Sanni Grahn-Laasonen siteeraa twiitissään Pöllöraadin luonnehdintaa Orposta: ”pysyi rauhallisena ja kohteliaana hirmuisen älämölön keskellä”.

– Ei tätä maata rakenneta päälle huutelemalla ja älämölöä pitämällä. Hienoa, että meidän puheenjohtaja @petteriorpo osasi tässäkin keskittyä asioihin ja asialliseen keskusteluun. Suomi tarvitsee nyt huutelun sijaan asioiden ratkomista, kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen twiittaa.

– Talous-, työllisyys- ja verolinjan on oltava vastuullinen. 140 000 uutta työpaikkaa, jotka on saatu aikaan tällä kaudella, ovat parasta eriarvoisuuden torjumista. Juuri näin! Petteri Orpo puhuu asiaa Ylen tentissä. Ei katteettomia lupauksia. Ei veronkorotuksia, Tampereen kokoomusedustaja Sofia Vikman toteaa Facebookissa.

Kommentit

»Kommentoinnin säännöt