”Keskusta tarjoaa eurosikaa säkissä”

Perussuomalaisten Nuorten puheenjohtaja Simon Elo ei lämpene keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrysen tarjoukselle liittyä liberaaliryhmä ALDE:en.

Keskustan kunniapuheenjohtaja Paavo Väyrynen ehdottaa Suomenmaa-lehdessä, että perussuomalaiset siirtyisi europarlamentissa keskustan ja ruotsalaisen kansanpuolueen ALDE-ryhmään.

– Hyvä, että Väyrysellä on sydäntä myöntää ALDE:n olevan erittäin liberaali ja liittovaltiohenkinen. Jos ALDE on keskustalaisille niin vastenmielinen, milloin keskusta lähtee ALDE:sta kuin tikka pöntöstä, Simon Elo kysyy?

Elon mielestä Väyrynen esittää äänien toivossa olevansa EU-kriittinen, vaikka esittelevänä ministerinä äänesti Lissabonin sopimuksen puolesta, mikä oli unionille merkittävä askel kohti liittovaltiota.

– Väyrysen siunauksella keskusta on myös pysynyt liittovaltiomyönteisessä ALDE:ssa, vaikka puolueella oli Matti Vanhasen puheenjohtajakaudella mahdollisuus siirtyä muualle, Elo muistelee.

– Paavo Väyrysen ei pidä antaa vedättää. Keskusta tarjoaa eurosikaa säkissä: Väyryselle annettu ääni on samalla ääni Olli Rehnille, jonka eurolinjasta kenelläkään ei ole epäselvyyttä, Simon Elo sanoo.

Kommentit

Miksi kommentit eivät näy? »Kommentoinnin säännöt