Verkkouutiset

Juna autiolla Päärautatieasemalla Helsingissä 12. helmikuuta 2024. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

VR peruu tiistain kaukoliikenteen junavuorot

Lähiliikenteen vuorot ajetaan normaalisti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

VR peruu kaikki kaukoliikenteen junavuorot tiistaina 13. helmikuuta turvallisuussyistä. Yhtiö kertoo asiasta tiedotteessa. Syynä ovat ratavauriot.

Ratavauriot huomattiin maanantaina 12. helmikuuta ja niitä paikannetaan parhaillaan yhdessä Väyläviraston kanssa. Rataverkon ja VR:n kaluston tarkistus aloitettiin välittömästi, mutta maanantain lakkopäivä on merkittävästi hidastanut tilanteen selvittämistä.

– Pahoittelemme tästä kaukoliikenteen vuorojen peruutuksista matkustajille aiheutuvaa haittaa – tämä päätös on tehty turvallisuussyistä. Teemme taukoamatta töitä yhdessä Väyläviraston kanssa, jotta vika saadaan paikannettua ja liikenne turvallisesti käyntiin mahdollisimman pikaisesti, sanoo kaukoliikennejohtaja Piia Tyynilä tiedotteessa.

– Väylävirasto on suunnitellut tulevalle yölle kattavasti radan tarkastuksia, jotta turvallinen liikenne saadaan varmistettua. Junakalustossa havaittujen vikojen johdosta Väylävirasto on lisännyt tarkastuksia, jotta vauriokohdat paikannetaan mahdollisimman nopeasti, sanoo ratojen kunnossapito-osaston johtaja Jukka P. Valjakka.

VR tiedottaa liikenteen palautumisesta mahdollisimman pian tiistain aikana.

Kaukoliikenteen kertalipun voi muuttaa halutessaan toiseen ajankohtaan ilman viiden euron muutosmaksua. Jos asiakas ei muuta lippunsa ajankohtaa, VR palauttaa rahat automaattisesti takaisin ko. ajalle ostetuista junalipuista.

HSL:n (A, E, I, K, L, P, U ja Y-junat) ja VR:n Lähiliikenteen (R, G, Z, O, M, H, T ja D-junat) vuorot ajetaan normaalisti.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)