Verkkouutiset

Alina Kabajeva puhui johtamansa mediayhtiön vuosijuhlassa. Kuvakaappaus videolta: MEDUZA / YOUTUBE

Vladimir Putinin väitetty naisystävä puhui harvinaisessa puheessa sodasta

Alina Kabajevan mukaan media on yhtä tärkeä ase kuin Kalashnikov-rynnäkkökivääri.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän diktaattori Vladimir Putinin naisystäväksi väitetty Alina Kabajeva on puhunut sodasta julkisessa esiintymisessään. Newsweekin mukaan puhe oli harvinainen, koska Kabajeva ei esiinny juurikaan julkisuudessa.

Kabajeva, 39, on työskennellyt mediayhtiö National Media Groupin puheenjohtajana vuodesta 2014 lähtien. Yritys omistaa lähes kaikki Venäjän isoimmat mediat.

Jutun alla oleva video on tiettävästi kuvattu Kabajevan johtaman mediayhtiön vuosijuhlassa, jossa hän ylisti venäläismedian merkitystä sodassa.

– Ihmisemme tarvitsevat tätä menestystä, koska informaatiotyö nykyisissä olosuhteissa, joissa elämme ja taistelemme maamme puolesta, on kuin sodan ase. Se on yhtä tärkeä kuin Kalashnikov-rynnäkkökivääri. Ja sotakirjeenvaihtajat tietävät tämän, hän puhui tilaisuudessa käännöksen mukaan.

Kabajeva on entinen olympiatason rytminen voimistelija. Vuosina 2007-2014 hän edusti valtapuolue Yhtenäistä Venäjää duumassa eli maan parlamentissa.

Venäjällä on huhuttu suhteesta presidenttiin siitä lähtien, kun Vladimir Putin erosi Ludmilavaimostaan vuonna 2008.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Katso koko video TÄSTÄ
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)