Verkkouutiset

Bella Forsgrén. / LEHTIKUVA

Vihreiden kansanedustaja: Pääministeriä ei haasteta asiakysymyksissä

Bella Forsgrén kuvailee SDP:n ilmastopolitiikkaa viherpesuksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vihreiden kansanedustaja Bella Forsgrén arvioi pääministeri Sanna Marinia (sd.) koskevan julkisuuden kohdistuneen usein muuhun kuin politiikan substanssikysymyksiin.

Pääministeri piti torstaina tiedotustilaisuuden liittyen sosiaalisessa mediassa liikkuneisiin juhlimisvideoihin. Hän sanoi olevansa tarvittaessa valmis huumetestiin. Sanna Marinin juhlinta herätti myös laajaa mediahuomiota viime vuoden lopulla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Bilettämisen sijaan minua ärsyttää se, kuinka vähän pääministeri Sanna Marinia haastetaan asiakysymyksistä, Bella Forsgrén tviittaa.

Kansanedustaja huomauttaa SDP:n esittäneen päästöoikeuksien lisäämistä markkinoilla. Ryhmäjohtaja Antti Lindtmanin (sd.) mukaan päästöoikeuksia pitäisi lisätä talveksi korkeiden energiahintojen vuoksi. Järjestelmään kuuluvat muun muassa suuret teollisuuslaitokset ja sähköntuotanto ja sen tavoitteena on vähentää hiilidioksidipäästöjä EU-tasolla.

– Kuinka tärkeitä ilmastoasiat heille olivatkaan? Demareiden ilmastopolitiikka on täyttä viherpesua, Forsgrén sanoo.

Myös vihreiden kansanedustaja Mari Holopainen on arvostellut pääministeripuolueen aloitetta.

– Päinvastoin – päästökauppaa tulisi laajentaa muun muassa luonnonvaroihin. Jos luonnon käyttöä ei hinnoitella, talousjärjestelmä ei ohjaa kestävyyteen, Mari Holopainen toteaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)