Verkkouutiset

Neuvostoarmeijan veteraani laskee kukkia edesmenneen Neuvostoliiton johtajan Josif Stalinin haudalle muistoseremoniassa hänen kuolemansa 71. vuosipäivän kunniaksi Moskovan Punaisella torilla 5. maaliskuuta 2024. AFP / LEHTIKUVA / ALEXANDER NEMENOV

Kommunistien mukaan länsimaiset agentit saattoivat myrkyttää Josif Stalinin

Venäjän kommunistipuolue vaatii lännen tiedustelupalvelujen roolin tutkimista diktaattorin kuolemassa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän kommunistipuolue on kehottanut liittovaltion turvallisuuspalvelua (FSB) ja korkeita syyttäjiä tutkimaan läntisen tiedustelupalvelun mahdollista osuutta Neuvostoliiton diktaattori Josif Stalinin kuolemaan vuonna 1953, kertoo The Kyiv Independent.

– Puolue on virallisesti anonut Venäjän federaation valtakunnansyyttäjänvirastoa ja (turvallisuuspalvelu) FSB:tä tutkimaan läntisten tiedustelupalvelujen mahdollista roolia Josif Stalinin kuolemassa, kommunistipuolueen puheenjohtaja Sergei Malinkovitš sanoi.

– Stalinin aikalaisten lukuisat todistukset viittaavat siihen, että länsimaiset agentit myrkyttävät Neuvostoliiton johtajan, Malinkovitš jatkoi.

Tänään 5. maaliskuuta on Stalinin kuoleman 71-vuotispäivä. Hän toimi Neuvostoliiton johtajana vuodesta 1924 kuolemaansa asti. Neuvostoliiton hallitus katsoi, että hänen kuolemansa johtui aivohalvauksesta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)