Verkkouutiset

Wagnerin pääkonttori sijaitsee Pietarissa. AFP/LEHTIKUVA/OLGA MALTSEVA

Venäjällä ostetaan nyt Wagner-tuotteita

Erityisesti lekat tekevät kauppansa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Moskovalaiset huonekalukauppiaat ovat ottaneet valikoimiinsa palkka-armeija Wagnerin logolla varustetut lekat, joita on tarkoitus käyttää sisustusesineinä.

Brittiläinen sotahistorioitsija ja kirjailija Chris Owen kertoo kysynnän olevan kovaa. Hänen mukaansa muunkinlaisia Wagner-muistoesineitä myydään tällä hetkellä kovaa tahtia.

Telegram-kanava Caution, Moscow kertoo Owenin mukaan, että länsimoskovalaiset huonekaluvalmistajat ovat inspiroituneet Wagner-sotilaista ja yhtiön tiedotteista alkaessaan valmistaa lekoja.

Valmistajien mukaan lekat ”sopivat täydellisesti loft-tyylisiin sisätiloihin”. Ne on varustettu puisilla kahvoilla ja seitsemän kilon painoisella rautapäällä.

Owenin mukaan muitakin Wagner-tuotteita myydään tällä hetkellä kovaa tahtia. Näihin lukeutuu muun muassa avaimenperät, liput, laastarit, mukit ja backammon-setit. Hänen mukaansa venäläisessä nettihuutokauppa Avitossa on yli sata Wagner-tuotteiden myyjää.

Wagnerin ja lekan yhteys alkoi vuonna 2017, kun palkkasotilaat kiduttivat ja teloittivat syyrialaisen vangin lekoilla. Ukrainassa sotilaat ovat käyttäneet niitä esimerkiksi karkurien teloittamiseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)