Verkkouutiset

Oleg Navalnyi vuonna 2018. / ARTJOM GUREV / WIKIMEDIA COMMONS

Venäjä etsintäkuulutti Aleksei Navalnyin pikkuveljen Olegin

Oleg Navalnyi on ollut etsintäkuulutettuna aikaisemminkin, mutta nyt hänen etsintäkuulutuksensa perustetta ei kerrota.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän sisäministeriö on etsintäkuuluttanut oppositiopoliitikko Aleksei Navalnyin pikkuveljen Oleg Navalnyin. Aleksei Navalnyi kuoli perjantaina epäselvissä olosuhteissa suorittaessaan yleisesti poliittisena pidettyä vankeusrangaistusta työsiirtolassa.

Oleg Navalnyin etsintäkuulutuksesta kertovat Venäjän valtiollinen uutistoimisto Tass sekä useat venäläismediat. Ne huomauttavat, että vaikka Oleg Navalnyi on ollut sisäministeriön etsintäkuulutuslistalla jo aikaisemmin, tämä lisäys on uusi.

Aiemmin Navalnyin etsintäkuulutus nimittäin koski koronarajoitusten rikkomista, kun tämä osallistui isoveljeään tukevien mielenosoitusten järjestämiseen. Nyt etsintäkuulutuksessa mainitaan vain, että Oleg Navalnyi on etsintäkuulutettu rikoslain nojalla. Kuulutuksesta ei siis käy ilmi, mistä rikoksesta häntä epäillään.

Vuonna 2014 Oleg Navalnyi tuomittiin veljensä rinnalla ns. Yves Rocher -tapauksessa, jossa veljeksiä syytettiin petoksista heidän työskenneltyään tämän ranskalaisen kosmetiikkayhtiön venäläiselle tytäryhtiölle. Vaikka on jäänyt epäselväksi olivatko veljekset lopulta syyllisiä mihinkään, Oleg Navalnyi sai ja suoritti 3,5 vuoden vankeustuomion.

Oleg Navalnyin ei tiedetä oleskelevan Venäjällä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)