Verkkouutiset

Presidentinlinna Helsingissä 7. heinäkuuta 2023. LEHTIKUVA / EELIS BERGLUND

Valtionjohto keskusteli turvaselonteosta ja Naton huippukokouksesta

Ulko- ja turvallisuuspoliittinen selonteko etenee seuraavaksi valtioneuvoston käsittelyyn.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tasavallan presidentti Alexander Stubb ja valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittinen ministerivaliokunta eli tp-utva viimeistelivät tiistaina 18. kesäkuuta valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisen selonteon, joka etenee seuraavaksi valtioneuvoston yleisistunnon käsittelyn jälkeen eduskuntaan.

Tasavallan presidentin kanslia kertoo asiasta tiedotteessa.

Valtioneuvoston ulko- ja turvallisuuspoliittisessa selonteossa arvioidaan Suomen ulko- ja turvallisuuspoliittista toimintaympäristöä sekä esitetään Suomen ulko- ja turvallisuuspolitiikan painopisteet ja tavoitteet.

Tp-utva keskusteli myös Washingtonissa 9.-11. heinäkuuta järjestettävän Naton huippukokouksen valmisteluista. Huippukokouksen odotetaan keskittyvän Naton pitkäjänteiseen tukeen Ukrainalle sekä Naton pelotteen ja puolustuksen vahvistamiseen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)