Verkkouutiset

Asunnon avaimet luovutetaan ostajalle. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Uudisasuntojen verkkomarkkinoinnissa paljastui puutteita

Kuluttaja-asiamiehen valvontakampanjan havainnoista käy ilmi, että puutteita on ollut muun muassa taloyhtiölainaan liittyvien tietojen ilmoittamisessa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Aluehallintoviranomaiset ovat yhdessä kuluttaja-asiamiehen kanssa toteuttaneet valvontakampanjan, jossa tarkasteltiin, miten hyvin välitysliikkeiden uudisasuntojen verkkomarkkinoinnissa ilmoitetaan ostajan kannalta olennaiset tiedot.

Valvontakampanjan havainnoista kävi ilmi, että puutteita oli muun muassa taloyhtiölainaan liittyvien tietojen ilmoittamisessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Kilpailu- ja kuluttajavirasto kertoo asiasta tiedotteessa.

Kuluttaja-asiamies on linjannut, että ostajalle on annettava muun muassa taloyhtiölainaan, asuinkohteen maapohjan vuokrasuhteeseen ja valinnaiseen vuokratonttiin liittyviä tietoja, mikäli asunto sijaitsee uudiskohteessa, jonka rakentamisessa on hyödynnetty taloyhtiölainaa.

Valvontakampanjassa tehtyjen havaintojen seurauksena 120 välitysliikkeelle annettiin ohjaava valvontakirje, jonka ensisijaisena tarkoituksena oli ohjeistaa liikkeitä lainmukaisesta menettelystä.

 

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)