Verkkouutiset

Venäläissotilaat olivat suojattomia Bradleyn konetykkitulen alla. (Kuvakaappaus videolta. Facebook/47. OmBr)

Ukrainalaisten Bradley-vaunu niitti hyökkääjän ryhmän

Venäläiset sotilaat jäivät oman onnensa nojaan.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ukrainan 47. mekanisoitu prikaati on julkaissut videon, jolla sen joukot tuhoavat eliittiyksikkönä pidetyn Venäjän 15. erillisen kaartin moottoroidun kivääriprikaatin hyökkäysosaston Avdijivkan suunnalla.

Venäläisten hyökkäyksen taktiikka tai pikemminkin sen puute on herättänyt ihmetystä sosiaalisessa mediassa. Venäläinen BTR-60-miehistönkuljetusvaunu jättää tusinasta miehestä koostuneen hyökkäysosaston kylätien varteen. Ennen tätä eräs ukrainalaisten ammus on räjähtänyt lähellä vaunua.

Jätettyään osaston tien varteen miehistönkuljetusvaunu aloittaa paluumatkan samaa tietä pitkin kuin oli saapunutkin, kunnes sen pysäyttää ukrainalainen räjähdelennokki. Tämän jälkeen pysähtynyt vaunu tuhoutuu ukrainalaisten räjähdelennokkien jatkoiskuissa.

Ukrainalaiset lähettävät venäläistä hyökkäysosastoa vastaan amerikkalaisen Bradley-vaunun, joka niittää 30 millimetrin Bushmaster-konetykillään suojattomat ja maassa makaavat venäläiset.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)