Verkkouutiset

Lauha sää jatkuu toisella talvilomaviikolla. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Toista talvilomaviikkoa vietetään lauhassa säässä

Lumi- ja räntäsaatet ovat alkuviikosta paikoin mahdollisia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sää jatkuu alkavalla viikolla lauhana, kertoo Foreca. Lauhasta säästä huolimatta koko maasta löytyi sunnuntaina yhä lunta, ja Kainuussa hanki on paikoin jopa yli metrin korkuinen. Vähiten lunta on lounaassa, missä lunta on paikoin alle viisi senttimetriä.

Maanantaina heikko matalapaine liikkuu kaakkoispuolitse koilliseen. Etelässä ja idässä matalapaineeseen liittyviä lumi-, räntä- ja vesisateita tulee paikoin, ja kuurot voivat ajoittain olla sakeita. Lumi- ja räntäsateita tulee maanantaina paikoin myös Lapissa. Sää viilenee tiistaiksi hieman, mutta sää on päivän aikana suuressa osassa maata poutainen ja pilvinen.

Sää jatkuu viikon mittaan lauhana, ja perjantaina lämpötila on maan etelä- ja länsiosassa plussan puolella. Viikonloppuna lännestä lähestyy säärintama, jonka mukanaan tuomat sateet leviävät lauantaina ja sunnuntaina lähinnä Lappiin ja maan keskivaiheille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)