Verkkouutiset

Itärajan esteaita arkistokuvassa. LEHTIKUVA / JUSSI NUKARI

Timo Heinonen itärajasta: Lailla alkaa olla todenteolla kiire

Kansanedustajan mukaan nykyinen raja-asemien sulku ei hyökkäystä pidättele.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valkovenäläinen oppositiomedia Nexta on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, kuinka joukko aggressiivisia siirtolaisia yrittää päästä Puolaan Valko-Venäjän kautta. Videolla on nähtävissä, kuinka puolalaiset rajavartijat estävät joukon pääsyn rajan yli. Tallenne on katsottavissa artikkelin lopussa.

Videota kommentoi myös kokoomuksen kansanedustaja Timo Heinonen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Tässä tapahtumia Puolan rajalta. Seuraavana meidän itärajalla? Rajan poikkeuslakia tulee nyt kiirehtiä ja saattaa se äärimmäisen nopeasti voimaan, Heinonen kirjoittaa.

Heinosen mukaan Puolan tilanne näyttää sen, mihin pitää varautua ja millaisin keinoin.

Eilen keskiviikkona pääministeri Petteri Orpo (kok.) tapasi kaikkien eduskuntapuolueiden johtoa liittyen itärajan poikkeuslakiin.

– Lailla alkaa olla todenteolla kiire ja huolestuneena olen seurannut nyt julkisuuteen tulleita viestejä, että kaikki eduskuntapuolueemme ei enää haluaisikaan kaikin keinoin estää Venäjän hybridihyökkäystä Suomeen?, Heinonen kirjoittaa verkkosivujensa blogissa.

Nykyinen raja-asemien sulku ei Heinosen mukaan hyökkäystä pidättele, kun lumet sulavat ja jos Vladimir Putin haluaa masinointiaan jatkaa.

– Ja haluaahan hän – jos ei heti, niin yllättäen. Sinisilmäisyyteen ja hyväuskoisuuteen ei kannattaisi nyt kenenkään sortua. Vastuut tässä ovat suuret, Heinonen päättää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)