Verkkouutiset

Utin jääkärirykmentti esittelemässä toiminnallista suorituskykyään Kouvolassa 10. kesäkuuta 2022, kuvassa jääkärit erikoisoperaatiossa. LEHTIKUVA/JUSSI NUKARI

Suomi ja USA allekirjoittivat erikoisjoukkoja koskevan aiejulistuksen

Puolustusministerin mukaan julistus tukee Suomen puolustuksen kehittämistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomi ja Yhdysvallat allekirjoittivat tiistai-iltana Suomen aikaa Washington DC:ssä aiejulistuksen, joka koskee erikoisjoukkojen yhteistyön syventämistä puolustusministeriön ja Yhdysvaltojen puolustusministeriön erikoisjoukoista vastaavan apulaispuolustusministerin toimiston välillä.

Suomen puolustusministeriön puolesta aiejulistuksen allekirjoitti ylijohtaja Janne Kuusela.

Puolustusministeri Antti Häkkänen (kok.) on parhaillaan vierailulla Yhdysvalloissa.

– Nyt allekirjoitettu aiejulistus tukee Suomen puolustuksen kehittämistä ja syventää olemassa olevaa yhteistyökehystä Yhdysvaltojen kanssa, hän sanoo tiedotteessa

– Esimerkkeinä hyvästä yhteistyöstä maiden erikoisjoukkojen kesken ovat säännölliset harjoitustapahtumat Itämeren alueella ja Pohjois-Suomessa sekä muu koulutustoiminta, mainitsee Häkkänen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)