Verkkouutiset

Länsi-Suomi arkistokuvassa. LEHTIKUVA / ANTTI AIMO-KOIVISTO

Satakunnan Kansa ja Länsi-Suomi yhdistyvät, 13 menettää työnsä

Uusi lehti aloittaa ilmestymisen helmikuussa 2024.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Sanomalehdet Länsi-Suomi ja Satakunnan Kansa yhdistyvät Satakunnan Kansa Länsi-Suomeksi, lehtiä kustantava Sanoma Media Finland tiedottaa. Lehtien yhdistäminen johtaa yhteensä 13 henkilön työsuhteen päättymiseen.

Vähennykset kohdistuivat pääasiassa kaupallisiin ja hallinnollisiin tehtäviin, jotka hoidetaan Sanomalla keskitetysti. Toimitukseen kohdistui kaksi irtisanomista.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Henkilöstövähennysten lisäksi 15 henkilön työsuhteeseen tulee olennaisia muutoksia.

Uusi Satakunnan Kansa Länsi-Suomi ilmestyy ensimmäisen kerran 1. helmikuuta 2024.

Lehtien yhdistymisen vuoksi lukijamäärä kasvaa erityisesti Rauman markkina-alueella. Painettu Satakunnan Kansa Länsi-Suomi tavoittaa Sanoman tiedotteen mukaan päivässä noin 101 000 lukijaa ja kokonaistavoittavuus (painettu lehti ja digi) on viikossa 317 000.

Voimassa olevien tilausten hinnat pysyvät ennallaan eikä muutos vaadi tilaajalta toimenpiteitä. Painettu lehti ilmestyy kuten ennenkin sekä nykyisille Satakunnan Kansan että Länsi-Suomen tilaajille. Lehti jaetaan varhaisjakelussa Rauman seudulla viitenä päivänä viikossa.

Kaupunkilehti Raumalaisen ulkoasu uudistuu helmikuun alussa. Raumalainen ilmestyy ja jaetaan Rauman seudun kotitalouksiin keskiviikkoisin.

Lehtien jakeluun alueella ei tule muutosta, vaan ne jaetaan samalla palvelutasolla kuin ennenkin. Muutosneuvottelut eivät koskeneet varhais- ja suorajakelun toimihenkilöitä ja jakajia.

LUE MYÖS:
Sanoma suunnittelee lehtiensä yhdistämistä, 17 voi menettää työnsä

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)