Verkkouutiset

RKP:n kansanedustaja Henrik Wickström. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

RKP:n kansanedustaja sote-valiokunnan kaaoksesta: Nyt tarvitaan työrauhaa

Henrik Wickströmin mukaan käsittelyssä olevat tärkeät lakihankkeet täytyy saada käsiteltyä ilman viivytyksiä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

RKP:n varapuheenjohtaja, kansanedustaja Henrik Wickström toivoo työrauhaa sosiaali- ja terveysvaliokunnan toiminnalle.

Tiedotteessaan hän viittaa uutisiin siitä, kuinka sote-valiokunnan kokous ”päättyi kaaokseen”. Hänen mukaansa on tärkeää, että valiokunnan puheenjohtaja ei yritä viivyttää asioiden käsittelyä valiokunnassa.

– Meillä on todella tärkeitä lakihankkeita käsittelyssä sosiaaliturvaan liittyen. Olisi toivottavaa, että nämä asiat saataisiin käytyä läpi asianmukaisesti. Tämä edellyttää myös sitä, että valiokunnan puheenjohtaja, ei viivyttele asioiden käsittelyä. On tärkeää myös kunnioittaa esityslistoja ja asiankäsittelyyn liittyviä toimintaohjeita, Wickström sanoo.

Wickströmin mukaan vaikutusarviointeja on tehty hallituksen esityksiä luotaessa. Hänen mukaansa hallituksen linja edistää työllisyyttä, mikä on hänen mukaansa ainoa Suomen kannalta oikea tie.

– Meillä on likaa suomalaisia työmarkkinoiden ulkopuolella, jotta voisimme taloudellisesti kestävällä tavalla järjestää hyvinvointiyhteiskunnan palvelut, eli sote-palvelut, koulut ja päiväkodit, myös jatkossa ilman, että rasitamme tulevien sukupolvien hyvinvointia, sanoo Wickström.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)