Verkkouutiset

Kuvituskuva. Pääsiäisliikennettä Vantaalla Hämeenlinnanväylällä toisena pääsiäispäivänä 1. huhtikuuta 2024., LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

Poliisikin järkyttyi, kilvanajoa teillä 220 km/h

Ylikomisario muistuttaa, että moottoritien kaiteet kestävät noin 110 kilometrin tuntinopeuden.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Länsi-Uusimaan poliisi on jakanut viestipalvelu X:ään videon, jossa kerrotaan kevään tuoneen teille myös törkeät ylinopeudet.

Videolla on kuvattu kahden henkilöauton kilvanajoa, jossa autoilijoille mitattiin 220 kilometrin keskituntinopeus 100 kilometrin tuntinopeusalueella.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Poliisin mukaan lopputuloksena kirjattiin rikosilmoitukset törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kuljettajat saivat ajokiellot

Ylikomisario, Helsingin liikennevalvonnan johtaja Dennis Pasterstein on kommentoinut videota X:ssä ja muistuttaa, että moottoriteiden kaiteet eivät kestä mitä tahansa törmäysnopeutta.

– Espoossa myös kilvanajoa, keskinopeutta järkyttävät 220 km/h. Moottoritien kaiteet kestävät noin 110 km/h, ajoneuvojen törmäystestit tehdään noin yleensä n. 64-70 km/h, jokainen ymmärtää että kuolema on lähellä jos onnettomuuksia tapahtuu näissä nopeuksissa, hän muistuttaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)