Verkkouutiset

Peruttuja junavuoroja aikataulunäytöllä Päärautatieasemalla Helsingissä 12. helmikuuta 2024. Suomen junaliikenne oli pysähdyksissä lakon vuoksi. Rautatiealan Unionin ja Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n vuorokauden mittainen lakko koskee sekä kauko- että lähiliikennettä. Lakko on osa poliittisten lakkojen sarjaa, jolla ammattiliitot vastustavat hallituksen kaavailemia muutoksia työelämään. LEHTIKUVA/VESA MOILANEN

Petteri Orpo työmarkkinoista: Me emme peräänny

Pääministerin mukaan hallitus tekee lupaamansa työelämäuudistukset, jotka Suomi kipeästi kaipaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

– Vaikka talouden luvut ovat synkentyneet, on hallitusohjelman pohja silti vankka. Meidän tärkein tavoitteemme on vahvistaa julkisen taloutemme kestävyyttä, sillä vain se on keino huolehtia hyvinvointiyhteiskuntamme toimivuudesta. Siitä, että jokaisesta huolehditaan. Että jokaiselle riittää töitä. Että jokainen pärjää. Tästä hallitus huolehtii, pääministeri Petteri Orpo sanoi kokoomuksen puoluehallituksen kokouksessa tiistaina Helsingissä.

– Me tulemme tekemään lupaamamme työelämäuudistukset, jotka Suomi kipeästi kaipaa. Vaikka tämä on herättänyt närää työmarkkinakentässä, me emme peräänny. Meidän on uskallettava uudistaa jäykkää ja aikansa elänyttä työelämää. On aika päivittää työmarkkinat muulle pohjoismaalaiselle tasolle, hän jatkoi.

Orpo muistutti kokoomuksen kertoneen ennen vaaleja, mitä hyvinvointiyhteiskunnan turvaamiseksi aiotaan tehdä.

– Meitä äänestäneet tukevat tavoitteitamme, ja siksi hallituspuolueiden kannatus on ollut pysyvää. Me teemme, mitä lupasimme, hän vakuutti.

Pääministeri totesi myös, että näistä presidentinvaaleista voi jokainen politiikassa oleva ottaa myös oppia.

– Vaikka asiat ovat välillä vaikeita ja jakavia, on hyvä pysähtyä ja miettiä, mikä on se mikä yhdistää. Aina on yhdistäviä tekijöitä. Alexander Stubb näytti sen meistä jokaiselle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)