Verkkouutiset

Vartiuksen raja-asema. LEHTIKUVA / MISKA PUUMALA

Pekka Toveri lyttää Moskovan selitykset rajasta: Tyypillinen venäläinen puolivale

Kreml on kiistänyt venäläisten rajavartioiden toimivan väärin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen kansanedustaja ja kenraalimajuri evp. Pekka Toveri ei niele Venäjän selityksiä itärajan tapahtumista.

Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi Venäjän medioiden mukaan maanantaina, etteivät Venäjän viranomaiset työnnä tulijoita Suomen itärajalle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Emme hyväksy tällaisia ​​syytöksiä. Raja-asemia käyttävät ne, joilla on siihen oikeus. Rajavartijat noudattavat kaikkia virallisia ohjeita, Peskov sanoi.

Moskova on antanut jo pitkään ymmärtää, ettei itärajan tilanteelle voida tehdä mitään, koska Suomen ja Venäjän suhteet ovat niin huonossa tilassa. Tästäkin Venäjä on syyttänyt Suomea.

– Tyypillinen venäläinen puolivale. Kyllä, venäläiset rajavartijat noudattavat hallinnon ohjeita. Unohdetaan vain sanoa, että hallinto ohjeistaa rikkomaan sopimuksia, pääesikunnan entinen tiedustelupäällikkö Pekka Toveri lataa Kremlin selityksistä.

Suomen itärajalla viime aikoina nähty turvapaikanhaku on laajan todistusaineiston perusteella Venäjän järjestämä vaikuttamisoperaatio. Venäjän viranomaisten on havaittu järjestäneen tulijoita rajalle eikä Suomen toimiin ja vastalauseisiin ole reagoitu.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)