Verkkouutiset

SDP:n kampanjateltta. LEHTIKUVA / EMMI KORHONEN

”Pääministerin viesti perustuu toisten mollaamiseen omaa etua tavoitellen”

Kansanedustajat ovat ihmeissään Sanna Marinin puheesta SDP:n puoluevaltuustossa.

SDP:n puoluevaltuusto kokousti tänään sunnuntaina. Puheenjohtaja Sanna Marin (sd.) piti tilaisuudessa puheen, jossa syytti kokoomusta lapsiperheisiin sekä pieni- ja keskituloisiin kohdistuvien leikkausten suunnittelusta veronalennuksien rahoittamiseksi.

Kokoomuksen kansanedustajat ovat tarttuneet Marinin puheeseen Twitterissä. Paljon keskustelua on aiheuttanut esimerkiksi se, miksi Marin keskittyi niin vahvasti juuri kokoomuksen arvosteluun.

– On jopa hämmentävää, että näinkin suositun pääministerin keskeinen viesti perustuu hybrikseen, eli toisten mollaamiseen omaa etua tavoitellen, kirjoittaa kokoomuksen kansanedustaja Jukka Kopra Twitterissä.

Marin sanoi, että kokoomuksen esittämät työllisyysreformit ja indeksijarrut tarkoittavat kaksi kertaa yhtä suuria leikkauksia kuin Juha Sipilän (kesk.) hallitus toteutti.

– Olipa taas Marinilta melkoinen puhe. Sellaista varjonyrkkeilyä ja pelottelua kokoomuksen toimenpiteistä Suomen pelastamiseksi, että alta pois, kirjoittaa kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo (kok.).

Kansanedustajia ihmetytti, miten vähän Marin toi puheessaan esille sosiaalidemokraattien omia tavoitteita eduskuntavaaleissa.

– Luulisi että sdp:llä olisi edes jotain omaa konkretiaa siitä, miten maan asiat saadaan kuntoon, Kopra tviittaa.

– Ei taida demarit ymmärtää edelleenkään missä kunnossa Suomi on heidän jäljiltään, Wallinheimo kokoaa.

LUE MYÖS: Sanna Marin hyökkäsi kokoomusta vastaan: Haluavat leikata rahoittaakseen veronalennukset rikkaimmille (Verkkouutiset 19.3.2023)

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)