Verkkouutiset

Ukrainan presidentin kansliapäällikön neuvonantaja Mykhailo Podolyak. AFP/LEHTIKUVA/GENYA SAVILOV

Neuvonantaja Marianna Budanovan myrkyttämisestä: Tämä on ominaista Venäjälle

Mykhailo Podolyakin mukaan Venäjä etsii kaikkia vaikuttamisvälineitä Ukrainan tilanteeseen.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tämän totesi presidentin kansliapäällikön neuvonantaja Mykhailo Podolyak kommentoidessaan Ukrainan puolustusministeriön tiedustelupalvelun päällikön vaimon myrkyttämistä, Ukrinform kertoo.

– Venäjä etsii aktiivisesti teknisiä välineitä vaikuttaakseen Ukrainan sisäiseen tilanteeseen tänään. Mitä Venäjä tarvitsee tänään? Hyvin yksinkertaista. Venäjän on saatava aikaan maksimaalinen paniikki, työntää meidät maksimaaliseen masennukseen ja epäilemättä luoda kaaosta missä tahansa muodossa. Mitä tähän tarvitaan? Informaatioprovokaatioita, spekulaatioita, myrkytyksiä. Tämä on muuten ominaista Venäjän erikoispalveluille, Podolyak sanoi.

Podoljak huomautti, että tietty ryhmä Ukrainan virkamiehiä ”herättää vahvoja tunteita Venäjän federaation poliittisessa eliitissä”.

– Epäilemättä he etsivät vaikutusvälineitä. Ja siksi he epäilemättä työskentelevät näiden virkamiesten parissa. Meidän on kohdattava tämä vastuullisesti ja valvottava sitä, sanoi Podolyak.

Hän lisäsi, että Venäjän erikoispalvelujen verkko on ollut aina toiminnassa ja on edelleen olemassa Ukrainassa.

Ukrainan sotilastiedustelun päällikkö Kyrylo Budanovin vaimo Marianna Budanova ja useita puolustusministeriön työntekijöitä myrkytettiin raskasmetalleilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta ,
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)