Verkkouutiset

Leopard panssarivaunu harjoituksessa. LEHTIKUVA / KIMMO MÄNTYLÄ

Nato-komentaja vaikuttunut Suomen reservin osaamisesta

Amiraali Keith Blountin mukaan Suomen reserviläisten osaaminen, koulutustaso ja maanpuolustustahto ovat ihailtavia.

Naton Euroopan-joukkojen apulaiskomentajan, amiraali Sir Keith Blountin mukaan Suomi tuo Natoon merkittävää osaamista ja kokemusta.

Puolustusvoimien isännöimällä vierailulla hän kehuu Suomen reserviläisten osaamista, koulutustasoa ja maanpuolustustahtoa. Vierailunsa aikana hän perehtyi suomalaiseen puolustusjärjestelmään ja Puolustusvoimien suorituskykyihin.

– Suomen puolustuksen kokonaisvaltainen lähestymistapa on innostava ja erinomainen esimerkki liittouman kyvykkyyksien laajuudesta ja syvyydestä, Blount arvioi Puolustusvoimien julkaisemassa tiedotteessa.

Blountin mukaan koko liittouma on vahvistunut merkittävästi Suomen jäsenyyden myötä.

Blount vieraili Suomessa käydessään Puolustusvoimien Repo 23-harjoituksessa. Sen lisäksi hän tutustui Kaakkois-Suomen Rajavartioston toimintaan ja vieraili Nuijamaan rajavartioasemalla.

Uusimmat
› Uutissyöte aiheesta

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)