Verkkouutiset

Sarvimakaronia. WIKIMEDIA COMMONS/SHEROOL CC-BY-SA-3.0

MTV: Milloin kaupasta saa taas makaronia?

Pastavalmistajan mukaan tuotanto pyritään saamaan käyntiin mahdollisimman pian.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Myllyn parhaan omistavan Lantmännen Cerealian viestintäpäällikkö Emelie Bontesse de Filippis kertoo MTV Uutisille, ettei tarkkaa tietoa makaronituotannon jatkumisesta voida vielä antaa.

– Tavoitteemme on aloittaa makaronin tuotanto pian. Tärkeää on kuitenkin huomioida, että kaikkien tällä hetkellä tyhjien supermarkettien hyllyjen täyttäminen vie vielä aikaa, Bontesse de Filippis kertoo nyt MTV Uutisille.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Suomessa vedettiin kesäkuussa suuri määrä pastatuotteita takaisin niistä löydettyjen pienten metallinpalojen takia. Takaisinveto koski muun muassa useita Myllyn parhaan pastatuotteita, Pirkka- ja Kotimaista -brändien tiettyjä pastatuotteita sekä eräitä Kokkikartanon ja Jalostajan pastaa sisältäviä valmisruokia.

Suuren takaisinvedon seurauksena suomalaisissa kaupoissa on kärsitty koko kesän ajan makaronipulasta.

Viestintäpäällikön mukaan metallinpalasia oli päätynyt alun perin pastapusseihin tuotantoprosessissa käytetystä vaurioituneesta kuljettimen hihnasta. Pastakone jäi odottamaan vaurioituneen osan korjaamista ja tämän vuoksi tuotanto takaisinvedettyjen tuotteiden osalta on nyt seissyt jo toista kuukautta.

MTV:n haastatteleman Bontesse de Filippiksen mukaan varaosien saamisen ja asentamisen vieneen aikaa koneen monimutkaisuuden vuoksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)