Verkkouutiset

Asiakirjan sähköpostiosoitteet kuuluvat merivoimien kartoitusyksikölle ja puolustusministeriön merentutkimuksesta ja navigoinnista vastaavalle osastolle. Kuvakaappaus

Moskovan merirajaesityksen paljastavat yksityiskohdat: Laatijana sotilasyksikkö

Sittemmin hallituksen sivuilta poistettu asiakirja vaikuttaisi sen sisältämien tietojen perusteella olleen aito.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän hallituksen sivuilla julkaistu luonnos esityksestä merirajojen yksipuolisesta muuttamisesta on sen sisältämien tietojen perusteella peräisin Venäjän Itämeren laivaston yksiköstä 25106. Se vastaa kartoituksesta. Luonnokseen oli kirjattu yksikön sähköpostiosoite.

Asiaan on kiinnittänyt huomiota  avointen lähteiden tutkimukseen erikoistunut Radio Free Europen toimittaja Mark Krutov. Hänen mukaansa tämä kielisi siitä, että sittemmin Venäjän hallituksen sivuilta selittämättömästi poistunut asiakirja on joka tapauksessa ollut aito.

Krutov on jakanut X-palvelussa alta näkyviä kuvia asiakirjan taustoja valottavista tiedoista. Itse luonnoksen kuvaus löytyy yhä arkistoituna tämän linkin takaa. Koko asiakirja löytyy alta kuvakaappauksena.

Venäläisasiakirjasta löytyy myös toinen mielenkiintoinen sähköpostiosoite (alla). Se kuuluu Venäjän puolustusministeriön navigoinnista ja merentutkimuksesta vastaavan osaston Pietarin toimistolle.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)