Verkkouutiset

Tšernihivissa pelastajat etsivät eloonjääneitä kerrostalosta, johon osui ohjus keskiviikkona aamulla. / UKRAINAN HÄTÄTILAMINISTERIÖ

Kolmetoista kuollut Venäjän iskettyä Tšernihiviin Iskander-ohjuksilla

Uhriluku saattaa edelleen nousta.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ainakin kolmetoista ihmistä on kuollut Venäjän ohjusiskussa Ukrainan Tšernihiviin. Ihmisiä on hautautunut ohjuksen aiheuttamiin raunioihin, ja noin 60 ihmistä on loukkaantunut.

Uhriluku saattaa edelleen nousta, kertoi Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi viestipalvelu X:ssa. Pelastustoimet ja loukkaantuneiden auttaminen olivat edelleen käynnissä, kertoi sisäministeri Ihor Klymenko Telegram-kanavallaan alkuiltapäivästä.

Pohjoiselta Krimiltä ammutut ohjukset osuivat keskiviikkona aamulla tiheästi asutulle alueelle. Paikallisten medioiden mukaan ainakin kolme ohjusta osui, ja yksi osumista kohdistui kahdeksankerroksiseen kerrostaloon.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)