Verkkouutiset

Kokoomusedustajan mukaan Suomen suurin oppositiopuolue ole kyennyt esittämään ratkaisuja Suomen kriisiytyneen talouden korjaamiseksi. LEHTIKUVA/VESA MOILANEN

Kokoomusryhmyri: SDP:n vastuuton talouspolitiikan linja on Suomelle vaarallista

Matias Marttisen mukaan suurin oppositiopuolue ole kyennyt esittämään ratkaisuja Suomen kriisiytyneen talouden korjaamiseksi.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kokoomuksen eduskuntaryhmän puheenjohtaja Matias Marttisen mukaan Antti Lindtmanin (sd.) uusvasemmistolainen ja vastuuton talouspolitiikan linja on Suomelle vaarallista.

Marttinen arvostelee sitä, ettei Suomen suurin oppositiopuolue ole kyennyt Lindtmanin johdolla esittämään ratkaisuja Suomen kriisiytyneen talouden korjaamiseksi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– SDP:n talouspolitiikka ei ole Lindtmanin johdolla muuttunut mihinkään. Lindtman on päättänyt jatkaa (Sanna) Marinin (sd.) vasemmistolaista ja vastuutonta talouspolitiikkaa. He ovat esittänet käytännössä kaikkien työmarkkina- ja työllisyysuudistusten perumista sekä vastustaneet järjestäen säästöpäätöksiä. Tilalle Lindtman on tarjonnut huteralla pohjalla olevia lukuja, jotka eivät yksinkertaisesti riitä velkaantumisen hillitsemiseksi, Marttinen sanoo.

Marttisen mielestä demarien vaihtoehto on Suomelle lisää velkaa ja suomalaisille lisää veronkorotuksia.

– Niillä Suomen talouden ongelmat eivät ratkea. Kun hallituspuolueet tekevät kaikkensa kriisiytyneen talouden korjaamiseksi, SDP:ssä ummistetaan silmät vailla huolta huomisesta, Marttinen sanoo.

Kokoomusedustajan mukaan Lindtmanin on helppo kritisoida Petteri Orpon (kok.) hallituksen linjaa oppositiosta, mutta ylivoimaisen vaikeaa esittää uskottavaa vaihtoehtoa tilalle.

– Yksikään vastuullinen puoluejohtaja ei voi sulkea silmiään todellisuudelta, jossa Suomi on.

Marttisen mukaan Suomen talouden tasapainottaminen on myös turvallisuuspoliittinen kysymys, sillä vahvalla julkisella taloudella varaudutaan mahdollisiin tuleviin kriiseihin.

– Orpon hallitus tekee kaikkensa tulevien sukupolvien parhaaksi, hyvinvointivaltion turvaamiseksi ja menojen priorisoimiseksi. On Suomen turvallisuuden kannalta aivan keskeistä, että saamme taloutemme tasapainoon ja maahan kasvua. Se on välttämätöntä, jotta voimme varautua tuleviin mahdollisiin kriiseihin, Marttinen toteaa tiedotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)