Verkkouutiset

Akavalaisia mielenosoittajia Paremman työelämän puolesta -tilaisuudessa Kolmen sepän patsaalla Helsingissä 6. helmikuuta 2024. LEHTIKUVA / MIKKO STIG

Kansanedustajan mukaan SDP haluaa siirtää vallan ay-johtajille

Tere Sammallahden mukaan sosialidemokraatit ovat taantuneet järjestöpomojen "käsikassaraksi".
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kansanedustaja Tere Sammallahden (kok.) mukaan oppositiopuolue SDP haluaa siirtää vallan demokraattisesti valitulta eduskunnalta ammattiyhdistysliikkeiden johtajille.

– SDP on totaalisesti taantunut parin järjestöpomon käsikassaraksi. Säälittävää, Sammallahti kirjoittaa viestipalvelu X:ssä.

Hän viittaa SDP:n puheenjohtajan Antti Lindtmanin kirjoitukseen. Kirjoituksessaan Lindtman ilmoittaa SDP:n tekevän välikysymyksen, jos Petteri Orpon (kok.) hallitus ei ole huomiseen mennessä tarkistanut linjaansa työmarkkinauudistuksissa.

– Jokainen kansanedustaja pääsee ottamaan kantaa, onko hallituksen syvää vastakkainasettelua aiheuttava linja hyväksi Suomelle. Erityisesti tässä tilanteessa, jossa kasvua ei näy, Lindtman kirjoittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)