Verkkouutiset

Lappeenrannan Biltema Cafe avautui keväällä. Mediakuva / Biltema

HS: Rautakauppaketju otti Ikeasta tutun kikan käyttöön

Asiakkaita houkutellaan euron pullakahveilla ja kolmen euron letulla.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Espooseen avautuneen Biltema-ketjun myymälän yhteydessä on kahvila, joka houkuttelee asiakkaita hyvin edullisin kahvilahinnoin.

Asiasta kertoo Helsingin Sanomat, jonka mukaan markkinointikikka näyttää myös toimivan, sillä asiakkaita saapui tasaisena virtana keskellä arki-iltapäivää.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

Esimerkiksi kahvi ja pulla maksavat rautakauppaketjun kahvilassa yhteensä euron ja lettu hillolla ja pehmiksellä kolme euroa. Keino on tuttu Ikeasta, joka on jo vuosia tarjonnut halpoja lihapullia ja hodareita.

Tutkija Essi Pöyry Helsingin yliopiston Kuluttajatutkimuskeskuksesta sanoo HS:ssä, että yritykset voivat myydä sisäänheittotuotteitaan jopa tappiolla, eikä se ole ongelma isoille ketjuille. Tärkeintä on saada ihmisiä paikalle, jotta nämä ostaisivat muutakin.

Pöyryn mukaan Ikea-kikalla moni saadaan ostamaan enemmän kuin ajatteli ja lisäksi mukana tuodaan yhden ostajan sijaan usein koko perhe.

Ruotsalaisketju kertoo sivuillaan, että Biltema Café rakennetaan jokaisen uuden tavaratalon yhteyteen.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)