Verkkouutiset

Hellelukemiin palataan nopeasti maanantain jälkeen. LEHTIKUVA / HEIKKI SAUKKOMAA

Helleputki katkeaa päiväksi – sää lämpenee pian jälleen

Sää jatkuu alkavalla viikolla aurinkoisena.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Kohta viikon jatkunut helleputki katkeaa, kun Suomeen virtaa Forecan viikkoennusteen mukaan sunnuntain ja maanantain aikana viileämpää ilmaa. Kylmä rintama merkitsee hetkellistä viilenemistä, ja hellerajan rikkoutuminen on maanantain aurinkoisesta ja poutaisesta säästä huolimatta epätodennäköistä. Maanantain päivälämpötila on etelässä 19–21, maan keskiosassa 12–19 ja pohjoisessa enimmäkseen 2–12 astetta, Foreca ennustaa.

Sää lämpenee maanantain jälkeen kuitenkin jälleen nopeasti. Aurinkoinen sää jatkuu, ja lämpötilat nousevat ensi viikon aikana päivä päivältä. Maan etelä- ja keskiosassa päästään jälleen hellelukemiin, ja pohjoisessakin lämpimimillään 20 asteeseen, jopa ylikin. Sadekuurojen mahdollisuus kasvaa loppuviikosta maan etelä- ja keskiosassa.

Maasto on Suomessa nyt kuivaa, ja maastopalovaroitus on lähipäivinä voimassa suuressa osassa maata.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)