Verkkouutiset

EU:n ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkea edustaja Josep Borrell. AFP/LEHTIKUVA/KENZO TRIBOUILLARD

EU hyväksyi Venäjän lennokkituotantoon kohdistuvat pakotteet

Kyseessä on unionin 13. Venäjään kohdistuva pakotepaketti.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Euroopan unioni on päässyt sopimukseen 13. Venäjän vastaisesta pakotepaketista, joka kohdistuu joka Ukrainan taistelukentällä käytettävien lennokkien tuotantoon.

Nimettömänä esiintynyt EU-diplomaatti kertoi CNN:lle, että lähes 200 henkilöä ja yritystä listataan uuden paketin piiriin, mikä tekee siitä yhden unionin suurimmista.

Pakotteet kohdistuvat lennokkikomponenttien hankintaverkostoihin, ”jotka päätyvät Venäjän sotilaskompleksille ja sitten taistelukentälle Ukrainassa”. Kolmansissa maissa sekä Venäjällä sijaitseville yhteisöille määrätään seuraamuksia.

Unionin ulkoasioiden ja turvallisuuspolitiikan korkean edustajan Josep Borrellin mukaan EU ”ryhtyy tiukempiin toimiin pakotteiden kiertäjiä sekä puolustus- ja sotilassektoriin osallistuvia tahoja vastaan”.

EU:n lakimiehet ryhtyvät nyt työstämään paketin tekstiä, jotta se saadaan julkaistua Venäjän hyökkäyksen vuosipäivänä 24. helmikuuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)