Verkkouutiset

Viestipalvelu X puhelimen näytöllä. LEHTIKUVA / EELIS BERGLUND

Elon Musk aikoo muuttaa X-palvelun maksulliseksi

Tarkoituksena on vaikeuttaa bottitilien toimintaa.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Viestipalvelu X:n omistaja Elon Musk suunnittelee palvelun muuttamista kokonaan maksulliseksi. Asiasta kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Muskin kerrotaan ottaneen asia puheeksi tapaamisessaan Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun kanssa. Hänen mukaansa palvelun muuttaminen maksulliseksi on ainoa keino, jolla voidaan taistella palvelua vaivaavia automaattisia bottitilejä vastaan.

Muskin mukaan tarkoituksena on, että palvelun käytöstä perittäisiin jatkossa ”pieni kuukausimaksu”. Hän ei toistaiseksi ole ilmoittanut, minkä suuruisesta summasta olisi kyse ja koska muutoksen olisi tarkoitus astua voimaan.

Palvelun perusversion käyttö on tällä hetkellä maksutonta. Palvelun maksullisen version, X Premiumin saa tällä hetkellä alle kymmenen euron kuukausihintaan.

Viestipalvelu X tunnettiin aiemmin nimellä Twitter. Elon Musk osti palvelun viime vuonna 44 miljardilla dollarilla.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)