Verkkouutiset

Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja, entinen presidentti Dmitri Medvedev. AFP/LEHTIKUVA/MIKHAIL METZEL

Dmitri Medvedev uhkaa ennalta ehkäisevällä ydiniskulla

Tämä tapahtuisi entisen presidentin mukaan, jos länsi antaisi Ukrainalle ydinaseita.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja, entinen presidentti Dmitri Medvedev sanoi perjantaina, että Venäjä tekisi ennalta ehkäisevän ydiniskun, jos länsimaat toimittaisivat Ukrainalle ydinaseita.

– Mitä tuhoisempia aseet toimitetaan Kiovaan, sitä todennäköisempi on ydinapokalypsiskenaario, Medvedev sanoi CNN:n mukaan.

Medvedevin mukaan ”anglosaksit eivät ole täysin tietoisia tästä ja uskovat, että tähän ei mentäisi, mutta se tulisi tietyin edellytyksin”.

Entinen presidentti kommentoi Nato-maiden asevalikoiman laajentamista Ukrainalle ja aprikoi, että ”ehkä ne antavat ydinaseita (Ukrainalle)”.

Yhdysvallat ja sen liittolaiset eivät ole missään vaiheessa esittäneet, että ne toimittaisivat ydinaseita Ukrainalle. Puolustusliitto Nato on tuominnut Venäjän presidentti Vladimir Putinin ydinretoriikan ja varoittanut ”vakavista seurauksista Venäjälle”, jos ydinaseita käytetään.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)