Verkkouutiset

Rajavartija ja pilottiesteaita Pelkolassa Imatralla. LEHTIKUVA / MARKKU ULANDER

Antti Kurvinen: Keskusta lähtökohtaisesti tukee käännytyslakia

Eduskuntaryhmän puheenjohtaja haluaa EU:n mukaan raja-aidan kustannuksiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja Antti Kurvinen kertoo, että puolue lähtökohtaisesti tukee Petteri Orpon (kok.) hallitusta sen pyrkimyksessä säätää niin kututtu käännytyslaki. Kurvinen myös haluaa, että EU maksaa osan Suomen ja Venäjän välille rakennettavasta raja-aidasta.

– Suomi tarvitsee lainsäädännölliset välineet, joilla välineellistetty maahanmuutto ja vihamielinen valtiollinen vaikuttaminen pystytään tarvittaessa päättäväisesti torjumaan, Kurvinen linjaa tiedotteessa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Lähtökohtaisesti Keskusta tukee esitystä, eduskuntaryhmän puheenjohtaja sanoo viitaten lakiesitykseen välineellistetyn maahantulon torjumisesta, eli niin kutsuttuun käännytyslakiin.

Toiseksi suurimman oppositiopuolueen lopullinen kantaa muodustuu Kurvisen mukaan vasta eduskunnan perustuslakivaliokunnan perusteellisen arvion jälkeen. Aikailuun ei hänen mukaansa ole kuitenkaan varaa, sillä Suomen rajojen pitävyys tulee Kurvisen mielestä varmistaa kaikissa oloissa.

Antti Kurvinen haluaa myös EU:n ottamaan osaa rajaturvallisuudesta aiheutuviin kustannuksiin.

– On perusteltua, että EU tässä tilanteessa osallistuisi rajaturvallisuudesta huolehtimisen kustannuksiin. Kyse on myös unionin ulkorajasta.

– Suomen pitää vaikuttaa aktiivisesti siihen, että Euroopan unioni osallistuisi riittävällä rahoituksella itärajan aidan rakentamisen kustannuksiin, Kurvinen vaatii.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)