Verkkouutiset

Eduskuntavaaleissa voi äänestää ennakkoon 22.-28. maaliskuuta. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 2. huhtikuuta. LEHTIKUVA / VESA MOILANEN

Äänestysprosentti on nyt 17

Ennakkoon äänensä on antanut 726678 suomalaista.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Suomessa asuvista suomalaisista 17 prosenttia on käynyt äänestämässä ennakkoon perjantaihin kello 19 mennessä, kertoo oikeusministeriö.

Tämä tarkoittaa, että 726 678 ihmistä on käynyt äänestämässä. Miehistä on käynyt äänestämässä 16,4 prosenttia ja naisista 17,6 prosenttia.

Vaalipiireittäin ahkerimmin äänestysuurnilla on käyty Satakunnassa, jossa 20,4 prosenttia on jo käynyt äänestämässä. Seuraavaksi aktiivisimmin ennakkoon on käyty äänestämässä Lapin (20,1 prosenttia) ja Pirkanmaan vaalipiireissä (19,3 prosenttia).

Eduskuntavaalien ennakkoäänestys alkoi keskiviikkona 22. maaliskuuta ja jatkuu kotimaassa tiistaihin 28. maaliskuuta saakka. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntaina 2. huhtikuuta.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Opi sukeltamaan, ajattele kuin valkohai!

Suositut sukelluskurssit kokeneiden ammattilaisten johdolla. Verkkokaupassamme voit räätälöidä itsellesi sopivan paketin.
Tarjous

MUISTA LOGO!

Oy Sarin sukellus Ab
Roihupellon maauimala, Niinistö

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)