Verkkouutiset

Ministerivaliokuntien jäsenet nimetty

Valtioneuvosto on päättänyt ministerivaliokuntien jäsenistä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Ulko- ja turvallisuuspoliittiseen ministerivaliokunnan puheenjohtajana toimii pääministeri Juha Sipilä (kesk.). Jäseniä ovat ulkoasiainministeri Timo Soini (ps.), ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka (kok.), puolustusministeri Jussi Niinistö (ps.), valtiovarainministeri Alexander Stubb (kok.), elinkeinoministeri Olli Rehn (kesk.) ja maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.).

EU-ministerivaliokunnan puheenjohtajana toimii pääministeri Juha Sipilä ja jäseninä ulkoasiainministeri Timo Soini, ulkomaankauppa- ja kehitysministeri Lenita Toivakka, oikeus- ja työministeri Jari Lindström (ps.), valtiovarainministeri Alexander Stubb, maatalous- ja ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen, elinkeinoministeri Olli Rehn, liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner (sit./kesk.), puolustusministeri Jussi Niinistö ja sisäministeri Petteri Orpo (kok.).

Raha-asiainvaliokunnan puheenjohtajana toimii pääministeri Juha Sipilä ja jäseninä valtiovarainministeri Alexander Stubb, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen ja ulkoasiainministeri Timo Soini.

Talouspoliittisen ministerivaliokunnan puheenjohtajana toimii pääministeri Juha Sipilä ja jäseninä valtiovarainministeri Alexander Stubb, kunta- ja uudistusministeri Anu Vehviläinen, elinkeinoministeri Olli Rehn, oikeus- ja työministeri Jari Lindström, ulkoasiainministeri Timo Soini ja sisäministeri Petteri Orpo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)