Verkkouutiset

Sanoma Lehtimedia käynnistää yt-neuvottelut

Sanoma Lehtimedia suunnittelee rakenteellisia muutoksia, jotka saattavat johtaa henkilöstövähennyksiin.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Tämänhetkisen arvion mukaan toiminnan uudelleenjärjestelyt saattavat johtaa enintään noin 20 henkilön osa-aikaistamiseen tai irtisanomiseen.

– Median kulutuksen muutos sekä heikko taloussuhdanne ovat kääntäneet toimintamme kannattamattomaksi. Näköpiirissä ei ole muutosta, joka ennustaisi kehityksen kääntymistä jälleen kannattavaksi. Tämän vuoksi tehostamistoimien käynnistäminen on valitettavasti välttämätöntä, Sanoma Lehtimedian toimitusjohtaja Jarmo Koskinen sanoo tiedotteessaan.

Muutoksia suunnitellaan ilmoitustuotantoon sekä asiakaspalveluun. Lisäksi suunnitelmiin kuuluu media- ja kuluttajamyynnin tehostamista uudelleen organisoimalla sekä karsimalla päällekkäisiä tehtäviä ja toimintoja.

Sanoma Lehtimedian lehtien, Etelä-Saimaan, Kouvolan Sanomien, Kymen Sanomien ja Uutisvuoksen toimituksissa suunnitellaan taiton, toimituksellisten tehtävien ja tukitoimintojen organisoimista uudelleen.

Henkilöstökuluihin suunnitellaan myös muita säästöjä, joilla voitaisiin minimoida vähennettävien henkilöiden määrää.

Kutsu yt-neuvotteluihin annettiin keskiviikkona.

Sanoma Lehtimedian mediatoimintojen liikevaihto oli viime vuonna 39,7 miljoonaa euroa ja henkilömäärä keskimäärin kokoaikaisiksi muutettuna 234.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)