Verkkouutiset

Valtionhallintoa kannustetaan kokeilemaan etätyötä

Etätyö sopii myös valtion työpaikoille, sanoo Valtion työmarkkinalaitos.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Valtion työmarkkinalaitos kannustaa virastoja ja niiden henkilöstöä osallistumaan kansalliseen etätyökampanjapäivään tekemällä etätyötä, harjoittelemalla videokokouksia ja muita yhteydenpitotapoja sekä keskustelemalla etätyön tekemistä edistävistä asioista.

Tänä vuonna kansallisen etätyöpäivän teemana on Fiksumpi työ. Valtionhallinnossa on parhaillaan käynnissä henkilöstölle suunnattu #sinunideasi-haaste, jossa yhteisellä verkkoalustalla kerätään ja kommentoidaan ideoita siitä, miten voimme parantaa, kehittää ja luoda uusia toimintatapoja valtionhallintoon.

Valtiovarainministeriö, Senaatti-kiinteistöt, Valtiokonttori ja Valtori sitoutuvat omalta osaltaan poistamaan fiksun työn tekemisen esteitä.

– Valtionhallintoon tarvitaan avoimia ympäristöjä ja teknologisia ratkaisuja, jotka tukevat uudella tavalla tekemistä, toteaa valtiovarainministeriö tiedotteessaan.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)