Verkkouutiset

Merja Kyllönen vasemmistoliiton presidenttiehdokkaaksi

Merja Kyllösen mielestä sotilasliitoilla ei ratkaista maailman ongelmia.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Vasemmistoliiton puoluevaltuusto on nimittänyt tänään puolueen presidenttiehdokkaaksi Merja Kyllösen. Suomussalmelta kotoisin oleva Merja Kyllönen on Euroopan parlamentin jäsen.

Puheessaan presidenttiehdokas painotti aktiivisen rauhantyön, suvaitsevaisuuden ja tasa-arvon merkitystä. Kyllösen mukaan turvallisuus rakentuu tasa-arvosta.

– Turvallisuutta luodaan parhaiten poistamalla syrjintää, pienentämällä tuloeroja, mahdollistamalla ihmisten koulutus ja varmistamalla yleisen oikeudenmukaisuuden toteutuminen.

– Puolustusliitot tai sotilasliitot eivät pysty ratkomaan eriarvoisuudesta tai osattomuudesta kumpuavaa hajaannusta tai terrorismia, Merja Kyllönen totesi puheessaan.

– Suurinta yhteiskunnallista ongelmaamme, ilmastonmuutosta, ei myöskään torjuta sotilaallisin ratkaisuin.

Pakolaiskriisi on vasta alkusoittoa sille hädälle ja turvattomuudelle, joka eteläisen pallonpuoliskon maita uhkaa ilmastokatastrofin edetessä. Sitä vastuuta emme voi ulkoistaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)