Verkkouutiset

Lauri Kivinen Ylelle: JSN:n päätös otetaan nöyrästi vastaan

Yleisradion toimitusjohtajan Lauri Kivisen mukaan päätoimittaja Atte Jääskeläisellä on hänen tukensa, kertoo Yle.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Yleisradion toimitusjohtajan Lauri Kivisen mukaan Julkisen sanan neuvoston (JSN) päätös otetaan nöyrästi vastaan. Yle sai tänään JSN:ltä langettavan päätöksen pääministeri Juha Sipilän (kesk.) painostukseen taipumisesta Terrafame-uutisoinnissa.

– JSN on tehnyt äänestyksen jälkeen tapahtumista tulkinnan, joka ei vastaa meidän käsitystämme tehtyjen julkaisupäätösten perusteista. Otamme JSN:n päätöksen kuitenkin nöyrästi vastaan ja pohdimme vaatiiko se korjauksia toimintaamme, Kivinen sanoi.

Kivinen korostaa, että päätoimittaja Atte Jääskeläinen on kokenut journalisti.

– Hänellä on tukeni tärkeässä tehtävässään. Uskon, että hän saa tästä ohjenuoraa työhönsä ja olen tyytyväinen siihen, että hän on meillä Ylessä laadun takaajana, Kivinen toteaa.

Kivinen korostaa, että luottamus on Ylen peruspilari.

– Se perustuu laadulle ja laatu edelleen totuuteen. Yleisön luottamus Yleisradioon korostuu etenkin tämän ajan suuressa ja hämmentävässä viestintätulvassa, Kivinen sanoo.

Ylessä on meneillään laaja journalististen periaatteiden läpikäynti sekä ulkopuolinen auditointi.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)