Verkkouutiset

PS:n Laura Huhtasaari Japanin rajat kiinni -politiikasta: Sama Suomeen

Kansanedustajan mielestä turvallisuus heikentyy ja valtion menot lisääntyvät maahanmuuton myötä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Perussuomalaisten varapuheenjohtaja, kansanedustaja Laura Huhtasaari kirjoittaa Puheenvuoron blogissa, että oikeistopopulistiset puolueet haluavat päättää valtionsa rajoista ja asioistaan itse.

”Oikeistopopulistiset puolueet haluavat päättää valtionsa rajoista ja asioistaan itse. Laajamittainen muuttoliike humanitaarisin perustein on koko Euroopassa merkittävä ja siihen sisältyy suuria ongelmia. Terrorismi ja poliittinen islam on rantautunut Eurooppaan. Turvallisuus heikentyy ja valtion menot lisääntyvät”, Huhtasaari sanoo.

Hän siteeraa perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-ahoa, jonka mukaan ”julkinen rahankäyttö täytyy priorisoida sellaisella tavalla, jonka veronmaksaja voi hyväksyä”. Tämän tulisi Huhtasaaren mukaan olla itsestäänselvyys.

Huhtasaari painottaa, että Japanissa ja Israelissa kaikki puolueet ovat nationalistisia

”Japanissa on ns. rajat kiinni. Sama Suomeen.”

”Ei kuitenkaan samanlaista kuin aikoinaan Ranskassa tai Venäjällä. Toimivassa demokratiassa kansan tyytymättömyys hoidetaan demokraattisin keinoin”, Huhtasaari sanoo.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)