Verkkouutiset

Edustajien raju syytös: Eräät kansanedustajat ja mepit toimivat järjestelmällisesti Suomea vastaan

Eija-Riitta Korholan ja Susanna Kosken mukaan kaikkia ei kannata kiittää hiilinielupäätöksestä.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Entinen europarlamentaarikko Eija-Riitta Korhola (kok.) ja kansanedustaja Susanna Koski (kok.) avautuvat Twitterissä Euroopan parlamentin päätöksestä.

Suomen hallituksen kanta metsien hiilinielujen laskentatavasta voitti parlamentin äänestyksessä. Eija-Riitta Korhola on jakanut twiitissään tästä avautuvan Demokraatin jutun, jossa ympäristöministeri Kimmo Tiilikainen (kesk.) kiittää tuloksesta suomalaismeppejä.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)

– Kaikkia meppejä ei ole syytä kiittää. Eräät tekevät systemaattista työtä Suomea vastaan, Eija-Riitta Korhola kirjoittaa saatteessaan.

– Suo siellä, vetelä täällä: sama tilanne taitaa olla eduskunnassa, Susanna Koski kommentoi jatkoksi.

Toisessa twiitissään Eija-Riitta Korhola toteaa europarlamentin jäseniä kiittävälle MTK:n puheenjohtajalle, että ”mielestäni voisitte mainita nekin jotka eivät auta asiassa. Äänestäjien kuluttajansuoja paranisi”.

– Ainakin @spietikainen ja @HeidiHautala äänestivät Suomen linjaa vastaan. En tiedä miten @KyllonenMerja äänesti. Korhola twiittaa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Viikon suosituimmat videot
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)