Verkkouutiset

Venäjä vahvistaa osanoton Syyrian sotaan, kiistää suoran puuttumisen

Venäjän presidentti myöntää maan antavan "vakavaa" tukea Syyrian armeijalle, mutta pitää puheita sotilaallisesta väliintulosta vielä ennenaikaisina.
MAINOS (artikkeli jatkuu alla)

Presidentti Vladimir Putin myöntää Venäjän antavan merkittävää koulutus- ja materiaaliapua Syyrian armeijalle, kertoo Business Insider.

Venäjä on tukenut presidentti Bashar al-Assadin hallintoa koko neljä ja puoli vuotta kestäneen sisällissodan ajan ja käyttänyt tässä myös veto-oikeuttaan YK:n turvallisuusneuvostossa.

Väitetyt havainnot venäläisistä taistelujoukoista Syyriassa Putin kiistää. Hänen mukaansa puheet suorasta sotilaallisesta väliintulosta ovat ”toistaiseksi ennenaikaisia”. Hän ei kuitenkaan kiistänyt, etteikö tämä olisi jossain vaiheessa mahdollista.

Putinin mukaan Venäjä haluaa muodostaa kansainvälisen liittouman taistelemaan terrorismia ja ääriliikkeitä vastaan. Hän kertoo jo keskustelleensa asiasta Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman kanssa.

MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
Uusimmat
MAINOS (sisältö jatkuu alla)
MAINOS

Hyvä Verkkouutisten lukija,

Kehitämme palveluamme ja testaamme uusia sisältöformaatteja erityisesti mobiililaitteille. Haluaisitko osallistua testiin tässä ja nyt? Se vie vain muutaman minuutin.

(Uusi sisältö aukeaa painiketta klikkaamalla)